ASICS Penyagolosa Trails comptarà amb un desplegament de més de 200 efectius de seguretat i sanitaris

69
PUBLICITAT

Entrem a la setmana gran d’ASICS Penyagolosa Trails. La província de Castelló es prepara per gaudir del millor Trail running el proper cap de setmana, amb la 24a edició de la MiM i la 11a de la CSP. Per això, l’organització de la prova continua ultimant tots els detalls i avui s’ha celebrat la junta de seguretat a la Subdelegació del Govern a Castelló per coordinar tot el dispositiu. En total, més de 200 efectius de seguretat i sanitaris vetllaran perquè tot transcorri dins de la normalitat.

A la Junta de Seguretat hi ha participat la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, el director d’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, i representants de la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia Nacional i Local, els Bombers, Protecció Civil i els alcaldes dels diferents pobles pels quals transcorren les proves esportives. Aquesta trobada serveix per coordinar tots els efectius i veure en quins punts cal prestar més atenció, així com tenir totes les indicacions d’accessos a diferents punts, per si calgués atendre emergències.

El director d’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, ha agraït “el treball i l’esforç de la Subdelegació del Govern, de tots els cossos de seguretat i de tots els alcaldes perquè una nova edició de la MiM i la CSP siguin possibles”. En aquest sentit afegia que “la feina de tots els cossos de seguretat i la coordinació entre tots és vital per a un esdeveniment d´una dimensió com el nostre”.

Accés tallat a Torrosselles

Aquest any, de manera excepcional, estarà tallat l’accés al públic a Sant Miquel de Torrosselles, per coincidència amb la festivitat del Castell d’Atzeneta. L’absència d’una via alternativa d’accés a aquest punt fa que, per condicions de seguretat i logística, no s’hi podrà accedir i, per això, no estarà permesa l’assistència externa a aquest punt.

Race tracking i accés a meta

Des de l’organització es recomana que per seguir els corredors el millor és adreçar-se a les diferents localitats del recorregut, ja que són de fàcil accés i hi haurà indicacions d’on podeu estacionar i accedir a veure la cursa. A més, cal recordar que l’accés a Sant Joan està restringit per motius mediambientals i caldrà estacionar els vehicles al pàrquing situat 3 quilòmetres després de Vistabella i entrar fins a la meta amb els autobusos llançadora.

Programa

Recordem el programa de la prova. Demà dimarts a les 18 hores tindrà lloc l’Acte d’obertura d’ASICS Penyagolosa Trails a la Diputació de Castelló. Dijous, a les 17 hores, tindrà lloc el Test de Producte d’ASICS a les pistes d’atletisme de la Universitat Jaume I. Divendres, d’11 a 21 hores tindrà lloc la Fira del Corredor i recollida de dorsals a la Plaça de les Aules de Castelló.

A la mateixa fira s’enregistrarà el programa Ingrávidos de Ràdio Marca i, a les 17 hores, hi haurà una xerrada informal amb les corredores d’ASICS Sara Alonso i Nuria Gil. A les 18.30 h. tindrà lloc la xerrada tècnica de la MiM i la CSP.

La matinada del divendres al dissabte, a les 00.00 h. arrancarà la CSP des de la Universitat Jaume I. Sis hores més tard, començarà la MiM des del mateix lloc. Un cop arriben a meta els primers classificats, es realitzarà la Cerimònia de les Flors a Sant Joan. I finalment, a les 21 hores conclourà la MiM ia les 1:45 h. del matí la CSP.