Arriba la Pasqua a La Serratella

95
PUBLICITAT

Un any més s’apropa una de les celebracions més destacades de La Serratella, la Pasqua. La organització conjunta entre la Comissió de Festes i l’Ajuntament de La Serratella ha programat diverses activitats on la tradició i la germanor són les protagonistes.

Aquestes festivitats començaran el divendres 29 amb un Taller de Mones de Pasqua. Seguidament, el dissabte s’ha programat un taller de confecció de milotxes a l’Antic Forn. Pel que fa al diumenge, es durà a terme la santa missa i, posteriorment, un dinar de germanor. També, es farà un tardeo amb Triband. El dilluns dia 1 d’abril tindrà lloc la clàssica romeria cap a Sant Joan de Nepomucé, on també s’oficiarà missa. A l’ermitori es podran adquirir entrepans, beguda i records de la romeria.

Quant al dinar de pasqua del diumenge, per a apuntar-se cal contactar amb algun membre de la Comissió. El menú seran 22€ per als socis i 25€ per als no socis, i constarà d’un plat d’embotits, tombet, coques per a postres i café, infusions, beguda, etc. El menú infantil serà de 10€ i consistirà en papes i olives, pollastre, gelat i beguda. Cal recordar que el preu del menú conté, també, l’entrada per al tardeo amb la Triband. La Comissió recorda portar un got reutilitzable.

La Comissió de Festes de La Serratella es guarda el dret d’alterar la programació si escau, informant públicament de tots els canvis. Tota la informació sobre el programa es pot consultar als membres de la Comissió de Festes o a l’Ajuntament de La Serratella.