Arriba la IIa edició del Concurs de Pintura Ràpida Teresita Pascual

114
PUBLICITAT

Benassal acollirà el 28 d’octubre la IIa edició del Concurs de Pintura Ràpida Teresita Pascual. Aquesta activitat té com a objectiu impulsar i fomentar la creació cultural a través del suport a les arts plàstiques. A més, ajuda a promoure i ressaltar el patrimoni local i anima a la participació artística.

Cada participant haurà de portar el seu propi material. La tècnica pictòrica és totalment lliure, però la temàtica estarà enquadrada dins del Mes de l’Avellana que s’està celebrant actualment a Benassal. El primer premi consistirà en 1000€, el segon el 500€ i el tercer en 100€.

Aquesta activitat es durà a terme de 10h a 16h. Per a poder participar cal presentar una fulla d’inscripció, que s’adjunta a les bases del concurs, correctament emplenada i firmada, i haurà d’anar acompanyada d’una fotocòpia del DNI, passaport o targeta residencial. La inscripció és gratuïta. Aquesta documentació es podrà presentar a través del correu info@benassal.es o presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Benassal o de l’Oficina de Turisme.