Arriba el Festival de Cinema Rural Al Nostre Ritme a Vallibona

776
Arriba el Festival de Cinema Rural Al Nostre Ritme a Vallibona
Arriba el Festival de Cinema Rural Al Nostre Ritme a Vallibona
PUBLICITAT

Els dies 1, 2 i 3 de juny Vallibona acollirà el Festival de Cinema Rural Al Nostre Ritme. Així, la jornada del divendres 1 començarà a les 19.30 hores amb música swing per a donar inici al festival. Després del sopar, a les 22.00 hores es presentarà “Al Nostre *Ritme” en una sessió inaugural que comptarà amb Amama de Asier Altuna.

El dissabte al matí, a les 09.30 hores, començarà la caminada “Masoveres, guardianes del territori” amb una durada aproximada de 3 hores i una dificultat baixa. En acabar, inauguració en la sala empedrada de l’exposició fotogràfica de Sebastiao Salgado “Moviment Dos Sem Terra”. A les 14.00 hores hi haurà un vermut musical i el menjar.

Ja a la vesprada, a les 16.30 hores donarà començament la sessió de curts amb: “Un lugar” d’Ivan Fernández, “Ezequiel y la galga María” d’Eva Marín; així com de documentals etnogràfics amb “Cantavieja. Work Studies in a Spanish Village” de Darcy Lange i “Cerámica bereber del Rig. Tipos i usos” de M. José Matos i Jorge Wagnes.

Després del sopar, acompanyada d’un vermut musical, hi haurà una sessió doble de cinema amb “Estiu 1993” de Carla Simón i “El bosque animado” de José Luis Cuerda.

La jornada de clausura, la del diumenge dia 3, es durà a terme la sessió de cinema d’animació amb “A flor máis grande do mundo” de Juan Pablo Echeverry i “O menino e o mundo” de Alè Breu. A les 12.00 hores hi haurà un taller de doblatge amb Francesc Fenollosa Ten. Després del menjar l’actuació musical de El Cifu tancarà l’esdeveniment.

Cal recordar que el festival va nàixer a Villores i que ara continua recorrent la comarca dels Ports a Vallibona.