Arriba a Morella la VIII jornada de literatura i narració oral

172
PUBLICITAT

El diumenge 2 de juliol, Morella acollirà la VIII jornada de literatura i narració oral a la Sala de la Justícia. Al llarg d’aquest dia s’han organitzat diferents activitats per poder gaudir de la literatura.

La jornada començarà a les 10 h amb la inauguració i la benvinguda als assistents. Seguidament, es portarà a terme una conferència a càrrec d’Anna Juan Cantavella i Sonia Martínez López. I a aquesta, li seguirà una taula rodona amb Tono Vizcaíno, Leticia Ruifernández, José Luis Gutierrez i Anna Juan.

A la vesprada, es realitzaran diferents tallers perquè els i les participants puguen impregnar-se de coneixement. Tono Vizcaino oferirà ‘La arqueología como ejercicio de ficción’, Leticia Ruifernández portarà a terme ‘Un libro, un mundo. Sobre el proceso creativo de mis libros y álbumes ilustrados’, també, José Luis Gutiérrez farà el taller ‘Escuchar para contar’, i finalment, Soni Martínez portarà a cap ‘Jugando con múltiples combinaciones de narración’.

Per a tancar la jornada, Oswaldo PAI portarà a cap l’espectacle ‘Un elogio al artilugio de un juglar particular.

La jornada està organitzada per AEDA (Associació de Professionals de la Narració Oral en Espanya) i col·labora, també, l’Ajuntament de Morella. Per a inscriure’t cal pagar 30 € i visitar el següent enllaç https://narracionoral.es/index.php/es/escuela