Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-L’alcalde de Morella i la regidora d’Educació han visitat l’Escola Infantil, la qual compta amb 32 alumnes
-El 23 de setembre comencen els cursos d’anglés al Centre Formatiu de Morella amb les matrícules obertes fins al 19

L’Escola Infantil de Morella va començar el curs 2019-2020 el dimecres de manera que l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’Educació, Ana Adell, han visitat a les xiquetes i xiquets que han iniciat les classes. D’aquesta manera, els edils s’han interessat per les necessitats del professorat i l’alumnat per aquest nou curs. Cal destacar que el servei de guarderia de l’Escola Infantil a Morella és gratuït i enguany compta amb 32 alumnes.

Ana ha destacat que “aquest servei és importantíssim a Morella i des de l’ajuntament apostem per la seua gratuïtat i l’ajuda que comporta per a les famílies de Morella”. D’aquesta manera, ha recordat que “el servei de l’Escola Infantil de Morella és gratuït, de manera que els pares i mares paguen 50 euros pel material escolar que s’utilitza durant el curs”. A més, els representants de l’ajuntament han conegut els alumnes de l’Escola infantil que en aquest curs compta amb 32 xiquets i xiquetes matriculades i que s’aniran incorporant a les classes progressivament. Així, aquest any s’ha reforçat el servei amb la contractació de professorat i durant el curs es realitzaran diferents tasques de millora de les instal·lacions, així com s’inclourà nou material.

Cal recordar que el dilluns 9 de setembre comencen les classes del Col·legi Mare de Déu de Vallivana i de l’IES Els Ports. D’aquesta manera Morella torna a la normalitat després d’un intens mes d’agost. A més, cal recordar que la matrícula per als diferents cursos d’angles del Centre Formatiu de Morella està oberta fins al 19 de setembre, les classes comencen el 23 d’aquest mes i es mantenen les tarifes de matrícula de l’any passat. Finalment, s’ha de remarcar que Morella està oberta a altres propostes de formació. L’opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de classes com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver-hi per a cadascun dels cursos.

Publicitat