Arranc de les festes de Portell

318
PUBLICITAT
  • El chupinazo dóna inici a les celebracions

Portell està ja de festes. La Comissió de Festes ha organitzat un complet programa d’actes que va començar ahir divendres amb el dia del ‘txupinazo’.

D’aquesta manera, els carrers de la localitat es van engalanar per a l’ocasió. I és que el ‘txupinazo’ va donar pas a la inauguració del Casal del vi i la tapa. La jornada també va comptar amb un corro de vaques de la ramaderia del Mijares, la prova de “Armillero” un bou de la ramaderia de Talavante i l’exhibició d’emboladors, amb la participació de les quadrilles de Cinctorres, Mosqueruela – Linares i Portell. Tampoc va faltar el ‘tardeo’ amb el grup A tu vera ni la festa nocturna amb La Kinky Band i la discomòbil DML.

Avui dissabte és el dia de l’Associació Cultural Taurina Portell. Està previst el dinar de germanor i la junta anual de socis. El corro de vaques amb la mateixa ramaderia del dia anterior, la prova del bou “Panadero” del ferro de Talavante, el sopar de socis i el bou embolat seran altres moments destacats de la jornada. Completaran el dia el ‘tardeo’ amb Art Flamenc i l’actuació nocturna del Serrucho i la discomòbil.

La jornada de demà diumenge es dedicarà als patrons Sant Tomàs i Sant Roc. D’aquesta manera, al matí tindrà lloc la missa baturra i la processó. A la vesprada actuarà Ecos de Aragón i es presentarà la novel·la “La maldición del peregrino de Portell”, de Pedro Luis Bellés. I després arribarà “Tu cara me suena II”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA