Ares toreja avui el bou “Esturion” i inicia el festival de música a l’església

206
-Avui es provarà i embolarà un bou de Sergio Centelles

Les festes d’Ares viuran avui una nova jornada taurina. Ahir es va provar a la vesprada un Núñez del Cuvillo de nom “Aguador”. A la nit, es va embolar el bou i la xaranga “Curts do it” va animar la vetlada.

Avui divendres els bous tornaran a tenir el protagonisme. A les 19:30 hores es provarà un exemplar de la ramaderia de Sergio Centelles de nom “Esturión”. Les vaques i la cagada del manso seran altres opcions de la vesprada. I a les 21:30 hores s’inaugurarà en l’església el V Festival de Música d’Ares amb el concert “Carta Blanca a Gabriel Schwabe”, solista internacional. El divendres acabarà, a partir de les 24 hores, amb el bou embolat i la festa C&C Party People.

Demà dissabte a les 11 hores, la V Mostra de productes de la Terra, amb la col·laboració de María Dolores Boronat i l’organització de l’ajuntament, donarà a conèixer els productes de la zona en el Porxo.

Mentre, els xiquets podran gaudir del parc aquàtic i la festa de l’escuma en el frontó . I en el mateix lloc, però a les 18 hores, la Holi party omplirà de color la vesprada de festes.

Una de les cites de la jornada serà, dins del V Festival de Música d’Ares, el concert “II Ensemble de cellos” en la Cova del Castell amb Suzana Stefanovic, solista de RTVE, Gabriel Schwabe, solista internacional, Miguel Cariñena, Conservatori Superior de Jaén, i Pere Joan Carrascosa, Conservatori Superior de València.

A més, abans del sopar del bou en el local multiusos, 22 hores, els xiquets viuran el concurs d’emboladors infantils en la plaça Major. El bingo i la discomòbil DML tancaran els actes del dissabte.