Ares tanca les festes amb el Ball Pla

383
1-BALL PLA ARES
PUBLICITAT

Ares del Maestrat va tancar les festes d’agost amb el Ball Pla, que es va dansar al pavelló polifuncional per la mala climatologia. En l’últim dia de les celebracions patronals va tenir lloc l’actuació del Centre Aragonés de Castelló, així com la missa i la processó de Santa Elena. El Ball Pla va comptar amb desenes de parelles vestides amb la indumentària tradicional. La xaranga de Vilafranca va ser l’encarregada d’interpretar les notes d’aquesta dansa popular.

Les activitats culturals van continuar al municipi amb el Festival de Música, que va arribar a la seua sisena edició. Un any més entorns únics com la cova del Castell o la plaça del Castell van acollir els concerts.

Sota la direcció de Pere Joan Carrascosa el primer concert va tindre lloc el dissabte a la cova del Castell. Va actuar el quintet Gounod format per Cecilia Tena, flauta; Judit Garcia, clarinet; Mar Caballer, clarinet; Ángela Bel, trompa i Alejandro Tena, fagot.

El segon concert se va celebrar el diumenge a les 12 hores sota el títol “Gent d’ací i d’allà” que van oferir un Vermut Concert. Van actuar xiquets i joves músics d’Ares del Maestrat: Adriana Tena, violí; Adrián García, guitarra; Daniel García, trompa; Manel Álvarez, saxofó; Marc Monfort, violoncel; Miquel Fuentes, saxofó i Pere Joan Carrascosa amb violoncel.

L’accés als concerts va ser gratuït. El festival compta amb el suport d’Alt Maestrat, l’Ajuntament i la Diputació de Castelló.