Ares s’integra en la xarxa meteorològica d’Avamet gràcies a Electra del Maestrazgo

799
Estació d'Ares a la pàgina d'AVAMET
Estació d'Ares a la pàgina d'AVAMET
PUBLICITAT

Electra del Maestrazgo ha fet possible que les dades meteorològiques d’Ares del Maestrat ja és puguen consultar en temps real a través de la pàgina web de l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET). Electra del Maestrazgo ha instal·lat a l’edifici de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat una estació meteorològica a temps real que ofereix dades de temperatura, humitat, pressió, velocitat i direcció del vent. Així mateix porta incorporada una càmera web que mostra, en directe, una imatge de la Mola d’Ares i les teulades de la localitat.

L’estació està situada a 1197 metres sobre el nivell de la mar, sent una dels més altes del territori valencià. L’alcaldessa d’Ares del Maestrat, Ester Querol, ha agraït a Electra del Maestrazgo la instal·lació de la nova estació meteorològica i a Avamet haver-la incorporat a la seua xarxa de temps real.

D’aquesta manera els veïns d’Ares, residents o no i els visitants, tenen a tota hora informació meteorològica de la localitat. Així mateix l’estació és converteix en font d’informació per a aficionats o mitjans de comunicació.

L’Ajuntament va sol·licitar a Electra la instal·lació de l’estació meteorològica i, després del conveni signat, s’ha situat en el mateix edifici consistorial. Sens dubte, la neu, serà d’un dels fenòmens que cridarà més l’atenció dels observadors digitals. Les baixes temperatures que es registren o els forts vents seran altres elements destacables que anirà mostrant l’estació.

A més de les dades a temps real la instal·lació permetrà començar a configurar un registre històric dels valors meteorològics que es registren al municipi, un dels més alts de la Comunitat Valenciana.