Ares retira la neu dels carrers amb camions

257

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha començat a retirar la neu d’alguns carrers del nucli urbà amb pales i camions. L’objectiu, segons ha explicat l’alcalde de la localitat, Abelardo Tena, “és crear espai perquè puguen aparcar vehicles davant l’allau de visitants que vindrà el cap de setmana”. L’Ajuntament està procedint a la neteja de les principals carrers del poble i també de l’entorn del Coll d’Ares.

L’alcalde ha apuntat que avui s’arribarà a l’última masia que estava incomunicada com a conseqüència de la nevada de la passada setmana. Tena ha apuntat que durant els últims dies tres màquines de la Diputació de Castelló han estat treballant al costat de les màquines particulars per obrir els camins de masies i explotacions ramaderes.

D’altra banda l’Ajuntament d’Ares ha fet una crida als veïns que han treballat en la neteja de camins i pistes perquè aporten les seues factures a l’Ajuntament amb l’objectiu que les a la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló perquè les paguen. L’alcalde de Ares ha apuntat que fins a la data l’única ajuda efectiva de les administracions ha arribat des de la Diputació de Castelló que ha posat els mitjans o els ha contractat per netejar camins i pistes. Des de l’Ajuntament s’ha valorat l’esforç que han realitzat tots els ramaders i propietaris de masos de la localitat per fer front a la immensa nevada.