Ares recupera la Ronda dels Quintos a l’Estiu Cultural

518
Agost cultural Ares
PUBLICITAT

Dani Miquel, presentacions literàries o visites a l’art rupestre en un complet programa d’activitats

Ares del Maestrat ha presentat la programació cultural per al mes d’agost on predominen les presentacions de llibres i projectes i les obres de teatre o actuacions musicals. L’objectiu d’aquesta, recalca Ester Querol, alcaldessa d’Ares del Maestrat, és “aconseguir tindre entreteniment guardant sempre la major seguretat possible per als veïns i veïnes”.

Aquesta setmana va obrir la programació una gimcana per la igualtat que es va fer a l’Escoleta d’Estiu. També, ahir, dijous 5, es portava a terme un taller d’elaboració de sabó. Aquest taller es tornarà a repetir el dia 12 i el dia 26 a les 16.30 h.

Demà, Ares seguirà gaudint de la programació. Al matí es realitzarà una mostra d’anellament d’aus i, a les 17.00 h tindrà lloc un taller de paleontologia.

Les actuacions musicals també tenen cabuda en l’agost d’Ares. El divendres dia 20, a les 20.00 h, es gaudirà del cant de Dani Miquel. I el dia 24, es realitzarà l’actuació del Grup de Recuperació de la Ronda de Quintos.

Els dies 21, 24 i 25 es realitzaran vàries presentacions. El dissabte s’exposarà el llibre “Conservación y restauración de pintura rupestre. Estudios de consolidación en Cova Remígia” de Gemma Barreda. El dimarts es presentarà el projecte “El Maestrat filmat”, de Fermín Sales. I finalment, el dimecres es presentarà altre llibre, “Guia sentimental del Maestrat”, d’Amàlia Roig.

El cap de setmana del 21 i el 22, Ares acollirà dues obres de teatre, “El dia D”, de la Ravalera, i “Pedra a pedra” de l’Home Dibuixat, respectivament. A més, el diumenge tindrà lloc un parc infantil a la Plaça Major.

El dilluns 23, es realitzarà una visita guiada a les pintures rupestres del Racó de Molero, s’eixirà des del mas de la Montalbana. A la nit, es projectarà al frontó la pel·lícula “Padre no hay más que uno 2”.

Finalment, es portaran a terme dues misses els dies 24 i 25 en honor a Sant Bartomeu i a Santa Elena, respectivament.