Ares presenta la III edició de la Fira del Llibre que se celebrarà el 7 de maig

787
PUBLICITAT

La Fira del Llibre d’Ares ha presentat el cartell d’activitats que es desenvoluparà el 7 de maig en la localitat de l’Alt Maestrat. La tercera edició de la mostra literària comptarà amb parades de llibres en la Plaça Major. Enguany s’ha previst una carpa en el centre de la plaça.

A més, la programació també comptarà amb una producció documental. Amics del Canto, de Benassal, presentaran “Una escola amb vistes”, que narra com va ser la vida en una escola rural.

Laura López coordinarà un taller de poesia creativa per a tots els interessats i interessades sota el títol “Com s’escriu un poema”.

A la vesprada tindrà lloc la presentació de dos llibres. “La ciutat dels dies” de Lluís Meseguer i “La memòria del sabor” de Joan Garí. Tots dos autors es presentaran mútuament.

I a continuació es realitzarà el lliurament dels premis literaris “Castell d’Ares” de narrativa i “Pere Enric Barreda” de poesia.

Després, la jornada continuarà amb la presentació del llibre “La Saga”, de Martí Domínguez. La clausura la protagonitzarà Meritzell Gené amb el seu concert “Branques”.