Ares prepara una agenda cultural i d’oci per gaudir del desembre

141
PUBLICITAT

– Tallers familiars, música en directe o la visita dels Reis Mags destaquen en la programació

A Ares del Maestrat s’ha organitzat una agenda diversa i plural per gaudir amb multitud d’activitats el mes de desembre, on també s’inclou tota la dinamització cultural i d’oci preparada per al Nadal. L’activitat que inaugura l’agenda és un taller familiar de decoració nadalenca que es celebrarà en el Telecentre a les 11h el divendres 8. Aquesta sessió està finançada per la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana, en el marc del Pla Corresponsables.

El mateix dia, el pastor local Julio Bayot dirigirà una ruta de pasturatge per terres del terme municipal d’Ares, amb inscripció prèvia. Ja per la vesprada, el grup Rumba 13 amenitzarà el dia amb música en directe en el local multiusos, organitzat per l’associació Dones d’Ares i patrocinat per la Diputació de Castelló. Un nou taller familiar, ara d’acompanyament al joc, s’organitza per al divendres 29 a les 11h en el Telecentre. Aquesta sessió també s’inclou en el Pla Corresponsables per oferir oportunitats educatives i temps de qualitat a les famílies del municipi.

Una de les grans cites del Nadal, la nit de Cap d’Any, es celebrarà amb la popular carrera de Sant Silvestre per la vesprada i un sopar popular durant l’última nit de l’any 2023. La benvinguda al nou any serà amb germanor entre el veïnat, que podrà gaudir-ho al local multiusos amb una disco-mòbil. En últim lloc, la visita dels Reis Mags d’Orient posarà el fermall d’or el divendres 5 de gener. Una vesprada per al record de tot el poble on la il·lusió i la màgia ompliran els carrers engalanats del municipi.