Ares pregunta pel futur de la tenda d’ultramarins

300
Ares pregunta pel futur de la tenda d'ultramarins
Ares pregunta pel futur de la tenda d'ultramarins

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha habilitat una enquesta a través d’internet per a conèixer l’opinió de veïns i potencials usuaris sobre la tenda d’ultramarins del municipi.

Així, a través de disset preguntes el consistori de la localitat cerca conèixer quins són les preferències dels veïns envers la tenda. Entre unes altres, es formulen preguntes sobre si seria d’utilitat que la tenda estiguera oberta de forma habitual i, en aquest cas, quants dies a la setmana, si el botiguer o botiguera hauria de ser resident en el municipi i quin tipus de productes haurien d’estar disponibles per a la compra.

En finalitzar les preguntes i per a tenir major idea de les preferències de cada enquestat, es pregunta l’edat, la situació la laboral i el període de temps que es resideix en el municipi.

Situació actual
Cal assenyalar que Ares del Maestrat és un municipi de poc més de 200 habitants, dels quals la major part són persones majors, i amb un terme municipal molt disseminat en el qual predominen les masies.

Així mateix, que en aquests moments la tenda del poble romanga tancada pot suposar un fort escull perquè els veïns de major edat tinguen accés a productes de primera necessitat com a pa, llet, carn o peix. Tal és així que el consistori es troba cercant fórmules per a reobrir l’establiment, el qual es troba situat en un edifici municipal, més concretament en l’antiga escola.

 

CLICA ACÍ PER A FER L’ENQUESTA