Ares participa en la presentació del projecte Enclau_UJI

794
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat

La passada setmana, l’Ajuntament d’Ares del Maestrat va assistir a la presentació del projecte “Enclau_UJI, xarxa de municipis per la cultura”, amb el qual es pretén reforçar el vincle entre la Universitat Jaume I i el territori establint aliances estratègiques amb els municipis més dinàmics del món rural.

A més d’Ares, uns altres 15 municipis de la província de Castelló van participar en la presentació, que tenia l’objectiu de treballar conjuntament en un procés de desenvolupament cultural del territori. Enclau_UJI servirà per al disseny de propostes més adaptades a les demandes reals de la població, per a generar col·laboracions, determinar necessitats comunes, buscar respostes i valorar el treball en xarxa.

El projecte permetrà desenvolupar activitats per a la conservació y valoració del patrimoni en aquests municipis, la dinamització ciutadana a través de nous espais com ara clubs de lectura, ràdios locals en xarxa o fires i la realització de jornades i de projectes experimentals per resoldre problemes al territori.