Ares ofereix horaris especials a l’oficina de turisme el pont d’octubre

248
Oficina de turisme d'Ares

L’oficina de turisme d’Ares del Maestrat, situada a l’antiga llotja de la localitat, ofereix durant aquests dies horaris especials.

L’oficina obrirà les portes des del dia 9 fins al dia 12 des de les 11h a les 14h i des de les 16h a les 18h.

L’oficina ofereix visites concertades a la Nevera de la Font dels Regatxols ia la Cova del Castell. Per aquest cap de setmana els dies 10 i 11 d’octubre ja hi ha dues visites guiades concertades a la nevera de la Font dels Regatxols. A aquests recorreguts es poden sumar més visitants.

A més des de l’oficina també surten els recorreguts que porten fins a la Cova del Castell, un museu que se situa sota la mola rocosa del castell. Al Museu de la Cova del Castell es dóna a conèixer la història d’Ares.

La visita a l’antiga nevera medieval té un preu de 3 € i el recorregut per la cova de 2 €.

Les visites es poden concertar al telèfon 699 42 13 13 o també a través del Facebook de Turisme d’Ares: https://www.facebook.com/historiart

A més des de l’oficina, que recentment s’ha integrat a la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, s’informa sobre els senders d’Ares, el barranc dels molins fariners, el Barranc dels Horts, o les pintures rupestres de la Cova Remígia.