Ares ofereix classes telemàtiques en anglés a tots els xiquets i xiquetes del poble

222
Classes telemàtiques Ares del Maestrat

L’Ajuntament d’Ares, a través d’una ajuda de la Generalitat Valenciana, està oferint classes telemàtiques d’anglés a 11 xiquets en edat escolar de la localitat. És la pràctica totalitat d’estudiants del municipi des d’infantil fins a batxillerat. 

L’acadèmia Jo Et Forme, radicada en Els Ibarsos, és l’encarregada d’oferir les classes que, enguany, s’han adaptat a una manera telemàtica com a conseqüència de la pandèmia. 

Durant una hora a la setmana, els xiquets i xiquetes, reben classes d’anglés a través de Google Meet. Patricia Lluch, la responsable del programa formatiu, ha assenyalat que “amb el confinament ha canviat tot però ens hem adaptat. Tenim grups exclusius d’Ares d’infantil i de quart d’ESO, però a més altres alumnes es connecten a grups amb xiquets i xiquetes d’altres localitats del Maestrat o La Plana”. 

Des de l’Ajuntament d’Ares, l’alcaldessa, Esther Querol, ha assenyalat que l’objectiu de l’Ajuntament és ajudar a les famílies en tot el que siga possible perquè la formació en idiomes al poble estiga a l’abast de la mà. 

Ara tots confien que passen les restriccions de la pandèmia i els alumnes i professors es puguen tornar a veure les cares més enllà de les pantalles. Jo Et Forme desenvolupa els seus programes formatius en anglés en 11 localitats de l’Alt Maestrat i La Plana Alta. D’aquesta manera els xiquets i xiquetes tenen al seu abast la llengua de Shakespeare.