Ares obri els seus museus per Setmana Santa

225
PUBLICITAT

Ares del Maestrat ofereix durant esta Setmana Santa i Pasqua diferents possibilitats d’oci i cultura per a tots els públics. L’Oficina de Turisme del municipi ha previst visites guiades als llocs d’interès de manera que, els visitants, podran conèixer més a fons el nucli antic i el Museu de la Cova del 13 al 17 d’abril. La visita al Centre d’Interpretació “Nevera dels Regatxols” es realitza este divendres dia 14, mentre que dissabte a la vesprada, al Molí Sòl de la Costa tornarà a posar-se en funcionament per mostrar com era la seua activitat quan treballava a ple rendiment.

Altres visites com la del Barranc dels Horts, les rutes de pastura, les pintures rupestres de la Cova Remígia o als molins fariners es realitzaran mitjançant cita prèvia a l’oficina. El Paratge Natural de la Mola d’Ares tindrà visita lliure.

Els horaris de l’Oficina de Turisme durant estos dies són d’11 a 14 hores i de 16 a 18 hores, els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril. Les visites es poden reservar també al telèfon 964443074 o al correu electrònic info@aresdelmaestrat.es