Ares licita per més de 280.000 euros la construcció d’un nou dipòsit d’aigua

706
Cisterna d'aigua descarregant a Ares
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha iniciat el procés per solucionar els històrics problemes d’abastament d’aigua que pateix el municipi. El consistori ha tret a licitació la construcció d’un nou dipòsit d’aigua amb una capacitat d’un milió de litres.

Els diners per a la seva execució el finançarà la Diputació de Castelló. El pressupost de l’actuació serà de 288.827 euros. El dipòsit haurà d’estar executat abans de quatre mesos.

El dipòsit es construirà al costat del existent i permetrà recollir l’aigua del barranc dels molins. L’objectiu, segons ha explicat l’alcalde, Abelardo Tena, és que es pugui emmagatzemar l’aigua suficient quan es produeixen precipitacions que propicien el creixement del barranc.

-Cubas d’aigua

Des del 22 d’agost Ares s’abasteix d’aigua amb cisternes que arriben tots els dies. El trànsit de camions ha disminuït amb l’arribada de setembre i el descens de la població. No obstant les cisternes suposen una important despesa econòmica.

En aquest sentit l’Ajuntament també ha sol·licitat ajuda a la Diputació de Castelló per fer front al pagament dels transports amb cisterna.