Ares inicia la setmana més cultural de l’any carregada de música, lectura i art

578
Ares inicia la setmana més cultural de l'any
PUBLICITAT

Ares del Maestrat inicia hui dijous 19 d’agost, fins dijous que ve 26, una setmana repleta d’actes i jornades culturals organitzades i disseminades perquè tant veïns i veïnes com a visitants puguen gaudir tots els dies del seu temps lliure. D’aquesta manera, tots els dies hi ha programació cultural preparada i, a més, adequada a les necessitats higièniques i sanitàries per a protegir els participants de la Covid-19. Aquesta mateixa vesprada, a les 19h, es presenta ‘El diccionari amanoset dels Ports’ en el local multiusos de la localitat, el tret d’eixida a una setmana pensada també a complaure diferents gustos, preferències i edats.

Demà divendres 20 serà el torn dels més xicotets i xicotetes, perquè podran gaudir en directe de la música de Dani Miquel en la plaça Major. Així doncs, per al cap de setmana els actes es carreguen durant tot el dia, amb jornades de dibuix, una presentació d’un llibre sobre història i art, i una representació teatral. L’àmplia programació del dissabte segueix per al diumenge, quan al matí hi haurà un parc infantil i a la vesprada es representarà un altre espectacle teatral.

Després del complet cap de setmana, la resta de dies s’organitzen amb actes vespertins a excepció de les misses en honor a Sant Bartomeu del dimarts 23 i Santa Elena del dimecres 24 d’agost, a les 12h tots dos. El dilluns a la vesprada es podran visitar les pintures rupestres del ‘Racó de Molero’ i tot seguit es projectarà la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 2’. Per a dimarts i dimecres, a part de les festivitats religioses, també s’emplacen la projecció de ‘El maestrat filmat’ i la presentació del llibre ‘Guia sentimental del Maestrat’, respectivament. El dijous 26, com a fermall final de la setmana amb més oferta cultural de l’any, s’organitza un taller didàctic sobre la fabricació de sabó casolà.