Ares escenifica la comunió de la natura en la ruta ‘Camins de pedra, terra i aigua’

48
PUBLICITAT

L’Oficina de Turisme repetirà la marxa a l’estiu per a mostrar els recursos del medi ambient i el patrimoni hidràulic

L’Ajuntament d’Ares ha portat a terme aquest dissabte la ruta ‘Camins de pedra, terra i aigua’, amb la col.laboració de l’Oficina de Turisme, una iniciativa molt aplaudida pels participants. De fet, aquest departament ha previst repetir la marxa durant l’estiu per a mostrar els recursos del medi ambient i el patrimoni hidràulic del terme municipal.

La jornada va començar a les 10.30 hores amb l’eixida des de la Llotja a la Nevera pel cingle de la Mola. Els participants van esmorzar allí per a reprendre el camí després cap a la Font dels Regatxols. La vista, expliquen des de l’Oficina, ofereix un paisatge molt especial que va captivar els participants.

L’activitat va permetre mostrar l’equilibri dels recursos en la natura. Pedra en sec, terra i aigua als peus del participants van confirmar la necessitat de protegir l’ecosistema i lluitar contra la despoblació i el canvi climàtic. Experts en patrimoni local es van encarregar de la visita guiada fins als assagadors.

El proper diumenge està programada una nova ruta al Barranc dels Molins que eixirà a les 10 hores de l’Oficina. Per a participar és necessari inscriure’s en el correu barrancdelsmolins@gmail.com.