Ares es recupera del temporal Glòria

512
Neu a Ares, gener 2020
Neu a Ares
PUBLICITAT

Ares del Maestrat ha sigut una de les localitats més afectades pel pas del temporal Glòria. Durant diversos dies els veïns i veïnes han estat incomunicats a causa de les grans acumulacions de neu en les carreteres i accessos.

L’alcaldessa del municipi, Ester Querol, ha afirmat que des de l’Ajuntament s’està treballant durament per a fer possible que la normalitat torne a la localitat al més prompte possible.

D’aquesta forma, encara queden treballs per realitzar en les carreteres i es continua treballant per a arribar a als masos del terme municipal. Querol ha assenyalat que s’espera accedir a totes les masies durant el dia d’avui i demà.

Els serveis en el municipi també s’han anat restablint a poc a poc. Els xiquets i xiquetes de la localitat ja han pogut acudir avui al col·legi i l’institut a Benassal. Si que continua tancada la Unitat de Conciliació Familiar del municipi degut a l’acumulació de neu. Els serveis mèdics s’han mantingut durant tot el temporal, ja que el metge d’urgències ha atés en el consultori. Afortunadament, segons ha ressaltat Querol, no hi ha hagut cap incident greu que requerira atenció. De la mateixa manera, el subministrament elèctric i la línia telefònica estan restablits.

Des de l’Ajuntament d’Ares s’agraeix la gran faena realitzada pel Consorci Provincial de Bombers, l’UME i tots els veïns i veïnes que han ajudat en la neteja del municipi i la retirada de la neu.