Ares del Maestrat ultima la V Fira del llibre

596
1-fIRA LLIBRE ARES
PUBLICITAT

Ares del Maestrat acollirà el proper 5 de maig la cinquena edició de la Fira del llibre. Les conferències, presentacions i els estands marcaran una jornada centrada en el llibre.

La cita començarà al matí amb la presentació de l’esdeveniment a l’ajuntament. Tot seguit, Clàudia Bussé donarà a conèixer el seu llibre “No t’oblidis d’escriure’m”. Després, s’ha programat una conferència a càrrec de Carmen Fenoll i una taula rodona sobre dinamització de biblioteques.

En acabar de dinar, tindrà lloc la conferència de la Dra. Laura Borràs (UB) sobre referents literaris al món rural. I, més tard, es lliuraran els premis dels concursos Castell d’Ares de narrativa i Pere-Enric Barreda de poesia. A continuació, es presentarà el llibre “La improbable vida de Joan Fuster” de Raquel Escrivà i Carme Manuel. I finalment la música i la pintura es donaran la mà gràcies a la formació alcorina Somtresons+A , que acomiadarà aquesta edició de la Fira del llibre amb l’espectacle “Nosaltres”.

A més, durant tot el dia la plaça Major es convertirà en un mercat de llibres a l’aire lliure amb diferents estands.

Els premis literaris de narrativa i poesia

Una de les cites de la jornada serà el lliurament dels Premis Literaris Castell d’Ares de narrativa i Pere-Enric Barreda de poesia, amb categories juvenil i adults. Participen els treballs en valencià / català que es van presentar fins al 23 de març.

El premi per als millors textos de narrativa i poesia adults serà un lot de llibres, una visita guiada als museus de la Nevera i la Cova d’Ares, i una nit a l’Hotel d’Ares en règim de mitja pensió per a dues persones.

Quant al guardó juvenil vindrà acompanyat d’un lot de llibres, pack aplequer (Vilafranca 2018) i entrada al Feslloch’18.