Ares del Maestrat rep milers de turistes

806
PUBLICITAT

L’Oficina de Turisme d’Ares del Maestrat ha rebut grans quantitats de turistes durant els mesos de juliol, agost i setembre.
Tot i haver viscut un estiu peculiar, Ares del Maestrat ha rebut molts turistes durant aquest estiu, evidenciant que s’ha potenciat el turisme rural i de natura.

L’informe turístic elaborat pels tècnics de l’Oficina de Turisme mostra que han acudit al punt d’informació més de 2000 turistes durant els mesos de juliol, agost i setembre. Ací podien informar-se sobre l’oferta turística, com són l’arquitectura, la història, els museus, les visites guiades, les rutes senderistes i de BTT i els paratges naturals propers a Ares.

El 80 % dels visitants d’Ares provenien de la Comunitat Valenciana, als que segueixen els de Catalunya, Madrid i Euskadi. S’han arribat a completar tots els aforaments per a les visites al centre històric i a la nevera dels Regatxols, pel que les visites guiades de l’Oficina de Turisme es poden considerar un èxit.

El punt d’informació turístic d’Ares ha viscut un estiu ple d’activitat, donant a conéixer la història, el patrimoni i la cultura de la localitat.