Ares del Maestrat presenta la Cort d’Honor de les Festes Patronals 2022

904
PUBLICITAT

La Cort d’Honor de les Festes Patronals d’Ares del Maestrat del 2022 serà presentada oficialment hui, divendres 19 d’agost. Després d’una setmana d’actes culturals organitzats, arriba un dels moments més emotius i esperats per tot el veïnat de la localitat de l’Alt Maestrat.

La coronació de Paula Pitarch Sales com a Reina marcarà l’acte, que es celebrarà a les 22.30 h en el Local Multiusos de la localitat. Juntament amb ella, la Cort d’Honor estarà formada per Amalia Honrubia García, Carmen Martí García, Claudia Matamoros Tacló, Lucía Monforte Vicente, Carla Puig Sales, Paula Prada de Conflent Monfort i Lorena Sales Esteve. Un total de 8 joves que representaran les Festes Patronals del 2022 a Ares del Maestrat i pel món sencer.

Ares del Maestrat celebra les seues Festes Patronals dos anys després de l’última edició, després de la pandèmia per la Covid-19. Des del 13 d’agost s’han succeït actes culturals i festius, que acabaran el dijous 25. Presentacions de llibres, teatres, sessions audiovisuals o pràctiques de ‘ball pla’ han sigut algunes de les propostes que s’han portat a terme.

Demà, dissabte 20, es celebrarà el Dia de la Cinquena 2020-2021 amb un concurs de paelles en el Local Multiusos. Aquest mateix dia, al matí, Urban Sketchers Castelló realitzaran una exhibició oberta a tot el públic en la qual es realitzaran grafitis. Després d’això, un parc infantil finalitzarà la prèvia abans del menjar.

Fins al dijous 25 s’han programat actes musicals, culturals i festius, en els quals la presència de la Cort d’Honor serà un dels grans al·licients. Així, el diumenge 21 serà el Dia de les Dones, el dilluns 22 serà el Dia de la Cinquena 2022-2023 i les activitats organitzades pels Joves arribaran durant els dies 23 i 24. A més el mateix dia 24 es retrà homenatge a Sant Bartolomé i el 25 a Santa Elena. Fins hui, la participació veïnal ha marcat significativament el progrés de les Festes, en una de les edicions més esperades pels veïns i veïnes d’Ares del Maestrat.