Ares del Maestrat es presenta per primera vegada a Fitur “com a destinació turística per descobrir amb un escenari inigualable”

121
PUBLICITAT

L’alcalde, José Luis Marqués, impulsa la participació del municipi en la Fira de Turisme de Madrid, on es mantenen reunions per a incentivar l’arribada d’empreses que fixen activitats en el municipi

Ares del Maestrat és present per primera vegada a Fitur amb la determinació de mostrar al món el seu potencial “com a destinació turística per descobrir amb un escenari inigualable”. La presència del municipi en la Fira Internacional de Turisme de Madrid “busca posar a Ares en el mapa i obrir noves oportunitats per al turisme sostenible i cultural”, afirma l’alcalde José Luis Marqués.

Marqués ha destacat que “el municipi és un dels paradisos tofoners de l’interior de Castelló i de tradicions arrelades i meravelles naturals com el barranc dels Molins i les antigues neveres”. En aquest sentit, el primer edil ha assegurat que “també hem vingut a mostrar les pintures rupestres de la cova Remígia, així com la imponent arquitectura de pedra en sec, que reflecteix el mestratge dels nostres ancestres”.

D’acord amb la seua política turística, Ares del Maestrat “està compromesa amb el turisme sostenible i el respecte del seu entorn, ja que tenim clar que el turisme al nostre poble va de bracet amb el respecte a la naturalesa i a les tradicions locals”.

Reunions en Fitur
Aprofitant la presència a Madrid, representants municipals estan duent a terme reunions estratègiques amb empreses del sector per a promoure l’oferta turística del municipi i generar oportunitats “per a aquesta joia de l’interior de Castelló que possibiliten la creació d’aliances que impulsen Ares com a destinació turística emergent”.