Ares del Maestrat celebra aquest any la cinquena edició del seu Festival de Música en el qual llocs tan emblemàtics de la localitat acolliran els concerts durant els dies 19, 20 i 21 d’agost. L’Església i la Cova del Castell seran els escenaris on la música de cambra delectarà els assistents.

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat organitza el festival amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. El seu director és el músic i compositor Pere Joan Carrascosa que, al mateix temps, participa en els concerts. El primer d’ells tindrà lloc a les 20:30 hores a l’Església a càrrec de Gabriel Schwabe, solista internacional.

Dissabte 20 de agosta a les 19:30 hores, a la Cova del Castell, tindrà lloc el concert de violoncels per Suzana Stefanovic, solista de RTVE, Gabriel Schwabe, solista internacional, Miguel Cariñena, del Conservatori Superior de Jaén i Pere Joan Carrascosa, del Conservatori Superior de València.

La cloenda del festival serà el diumenge dia 21 amb el concert “Gent d’Ací” interpretat pels xiquets i joves músics d’Ares del Maestrat a la Cova del Castell.