Ares del Maestrat celebrarà el 6 de maig la fira del llibre

89

Ares del Maestrat acollirà el 6 de maig la quarta edició de la fira del llibre que comptarà amb parades de llibres a la Plaça Major. La jornada dedicada a la lectura i les lletres començarà a les 11 hores amb la inauguració, tant de la fira, com de l’exposició amb el títol “Per la llengua, Subscriu-t’hi!”. A continuació, es realitzarà una taula rodona sobre les publicacions d’àmbit local i comarcal, per seguir amb un aperitiu literari. Es tracta de la combinació de les anomenades “Petites històries de banquets” de Marta Gómez i Félix Rabal i els vins de la D.O Montsant.

A la vesprada, l’escriptor Josep Igual presentarà la seua obra “L’incert alberg” i l’autor Fèlix Edo seu llibre “El guardià de les trufes”. També es lliuraran els premis literaris de narrativa Castell d’Ares i de poesia Pere-Enric Barreda. Per finalitzar la programació, la cantautora Montse Castellà oferirà un concert. Les bases dels concursos literaris es poden consultar en este web: firallibreares.blogspot.com

Les activitats estaran organitzades per l’Associació Cultural Les 4 Denes i patrocinades per l’Ajuntament d’Ares del Maestrat, la Diputació de Castelló, Godall Edicions, el Centre Quim Soler, Sigma Diamant i l’Hotel d’Ares.