Ares convoca la I Fira del Llibre per al 26 d’Abril i la primera edició d’un concurs literari

267
Fira del Llibre
Fira del Llibre
Fira del Llibre
-Nota de premsa-
L’interior de Castelló té molt a oferir, Ares n’és un clar exemple. Per això hem decidit encetar La Fira del llibre, una jornada que ens permetrà potenciar la cultura de la comarca, a la vegada que aproparem la literatura als pobles menuts i podrem descobrir autors i obres de la contornada. Serà el 26 de d’Abril de 2014. Es convoquen per primera vegada el Premi Literari Castell d’Ares de narrativa i poesia. En totes dues modalitats s’estableixen dues categories, una de juvenil (fins a 18 anys) i una altra d’adults (majors d’edat).
Els originals es poden presentar fins el 31 de març de 2014 adreçant-los a:
     Regidoria de Cultura
     Ajuntament d’Ares del Maestrat
     Plaça de l’Església 1
     12165 Ares del Maestrat
Mitjançant la paraula escrita, contada i cantada, el dia 26 gaudirem d’un dia festiu i lúdic per a apropar la cultura al mateix temps que potenciar la nostra llengua entre grans i menuts.
La fundació del Premi Literari Castell d’Ares és un projecte que mamprenem amb il·lusió, ja que intentarà potenciar la creativitat i la creació literària entre la joventut i la població adulta de la comarca, un aparador on visualitzar escriptors/es novells/es.
Esperem marcar una altre punt de referència en el calendari per a ser un lloc de trobada de persones i iniciatives que ens facen créixer personal i socialment.