Ares celebra les seues festes patronals del 15 al 25 d'agost

Ares del Maestrat va començar ahir dijous les seues festes patronals amb multitud d’activitats per a tots. D’aquesta forma, avui a les 14h ha tingut lloc el dinar de l’associació de Jubilats i Pensionistes Santa Elena amb ball en acabar.

La festa seguirà el dissabte. A les 12h a l’Ajuntament es projectarà un audiovisual sobre la Cova Remígia. A la vesprada, a les 18h en la plaça Major Xarxa Teatre interpretarà El Dolçainer de Tales i a les 22h hi haurà cinema d’estiu amb la pel·lícula Campeones.

El diumenge a les 10.30h obrirà les seues portes la VIII Mostra de Productes de la Terra a la plaça Major. Seguidament, a les 11h inauguració de l’exposició d’obres realitzades en la III Jornada Pictòrica d’Ares del Maestrat i a les 12h XIV Concurs d’engalanament de façanes, finestres i balcons. A la vesprada, des de les 17.30h, hi haurà una gimcana ambiental per a tots els públics.

El dilluns 19 a les 12h Óscar Recatalà del restaurant El Miso oferirà un taller de cuina. A les 17h hi haurà una mostra de dolços d’Ares i a les 18h festa de disfresses infantil amenitzada pel grup Labadabadú. A la nit, sopar de càtering en el multiusos, lliurament de premis del concurs d’engalanement de balcons i ball amb el grup Carruans.

El dimarts els xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs infantils en la plaça. A la vesprada, a les 16.30h demostració d’eines i habilitats prehistòriques a càrrec de Francesc Bellmunt i a les 18h Rondalla. Ja a la nit, a les 22h sopar de pa i porta seguida de l’actuació de Los Simples i Hormigón Armado.

El dimecres 21 serà el Dia de la Quinta. A les 9h els quintos i quintes recorreran el poble amb una xaranga. A les 12h concurs de paelles. A la vesprada i nit, a les 17h campionat de guinyot, a les 21h sopar de pa i porta i bingo i des de les 00.30h discomòbil Bandalay amb festa hippie.

El dijous 22 hi haurà jocs tradicionals en la plaça des de les 11h. A les 17.30h actuarà el grup La Rumba Blanca, a les 19.30h es podrà gaudir del tardeo amenitzat per una xaranga i la música continuarà en la tasca fins a ben entrada la matinada.

El divendres 23 a les 8.30h s’inaugurarà la sendera local SL-CV 171 Ares-Montalbana. A les 11h s’eixirà des de la Montalbana fins al Cingle de la Mola Remigia. A la vesprada, a les 17h parc infantil. La festa continuarà a la nit amb un sopar de pa i portsa, la festa de Tu Cara Me Suena i una discomòbil.

L’últim cap de setmana de festejos estarà marcat per la celebració dels patrons. Així, el dissabte se celebrarà Sant Bartomeu. A les 12.30h es durà a terme la missa i la processó. A les 18h concurs de frontó, a les 22h sopar de càtering seguit de discomòbil. El diumenge serà el Dia de Santa Elena amb la missa i la processó a les 12.30h. Les festes patronals d’Ares 2019 acabaran amb un Ball Pla des de les 22.30h i música en la tasca.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA