Ares celebra les seues festes patronals del 15 al 25 d’agost

453
Ares celebra les seues festes patronals del 15 al 25 d'agost
PUBLICITAT

Ares del Maestrat va començar ahir dijous les seues festes patronals amb multitud d’activitats per a tots. D’aquesta forma, avui a les 14h ha tingut lloc el dinar de l’associació de Jubilats i Pensionistes Santa Elena amb ball en acabar.

La festa seguirà el dissabte. A les 12h a l’Ajuntament es projectarà un audiovisual sobre la Cova Remígia. A la vesprada, a les 18h en la plaça Major Xarxa Teatre interpretarà El Dolçainer de Tales i a les 22h hi haurà cinema d’estiu amb la pel·lícula Campeones.

El diumenge a les 10.30h obrirà les seues portes la VIII Mostra de Productes de la Terra a la plaça Major. Seguidament, a les 11h inauguració de l’exposició d’obres realitzades en la III Jornada Pictòrica d’Ares del Maestrat i a les 12h XIV Concurs d’engalanament de façanes, finestres i balcons. A la vesprada, des de les 17.30h, hi haurà una gimcana ambiental per a tots els públics.

El dilluns 19 a les 12h Óscar Recatalà del restaurant El Miso oferirà un taller de cuina. A les 17h hi haurà una mostra de dolços d’Ares i a les 18h festa de disfresses infantil amenitzada pel grup Labadabadú. A la nit, sopar de càtering en el multiusos, lliurament de premis del concurs d’engalanement de balcons i ball amb el grup Carruans.

El dimarts els xiquets i xiquetes podran gaudir de jocs infantils en la plaça. A la vesprada, a les 16.30h demostració d’eines i habilitats prehistòriques a càrrec de Francesc Bellmunt i a les 18h Rondalla. Ja a la nit, a les 22h sopar de pa i porta seguida de l’actuació de Los Simples i Hormigón Armado.

El dimecres 21 serà el Dia de la Quinta. A les 9h els quintos i quintes recorreran el poble amb una xaranga. A les 12h concurs de paelles. A la vesprada i nit, a les 17h campionat de guinyot, a les 21h sopar de pa i porta i bingo i des de les 00.30h discomòbil Bandalay amb festa hippie.

El dijous 22 hi haurà jocs tradicionals en la plaça des de les 11h. A les 17.30h actuarà el grup La Rumba Blanca, a les 19.30h es podrà gaudir del tardeo amenitzat per una xaranga i la música continuarà en la tasca fins a ben entrada la matinada.

El divendres 23 a les 8.30h s’inaugurarà la sendera local SL-CV 171 Ares-Montalbana. A les 11h s’eixirà des de la Montalbana fins al Cingle de la Mola Remigia. A la vesprada, a les 17h parc infantil. La festa continuarà a la nit amb un sopar de pa i portsa, la festa de Tu Cara Me Suena i una discomòbil.

L’últim cap de setmana de festejos estarà marcat per la celebració dels patrons. Així, el dissabte se celebrarà Sant Bartomeu. A les 12.30h es durà a terme la missa i la processó. A les 18h concurs de frontó, a les 22h sopar de càtering seguit de discomòbil. El diumenge serà el Dia de Santa Elena amb la missa i la processó a les 12.30h. Les festes patronals d’Ares 2019 acabaran amb un Ball Pla des de les 22.30h i música en la tasca.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA