Ares celebra la seua tradicional fira del llibre el 18 de maig

El pròxim 18 de maig Ares del Maestrat serà el punt neuràlgic de la literatura a l’Alt Maestrat amb la celebració de la seua tradicional Fira del Llibre que enguany arriba a la seua sisena edició.

Així les coses, a les 11h a l’Ajuntament tindrà lloc la presentació de l’esdeveniment. Seguidament, a les 11.15h, en el recinte firal els més menuts podran gaudir del contacontes El Gran Jordiet. A les 12h a l’Ajuntament se celebrarà una taula redona sobre literatura i dones amb Matilde Martínez, Núria Cadenes i Carme Geronès. Cal assenyalar que durant el matí en el parada d’El Pont se signaran exemplars de Jo Sóc Xina Catalana de Laia Casas.

Ja a la vesprada, a les 16.30h a l’Ajuntament presentació del llibre Secundaris de Núria Cadenes. A continuació, en el mateix lloc, lliurament de premis Castell D’Ares de narrativa i Pere-Enric Barreda de poesia. A les 18h Joan Luis Lluís presentarà el seu llibre Jo sóc aquell que va matar Franco. El tancament de la jornada el posarà a les 19.30h Miquel Gil amb la presentació de Geometries.

Assenyalar que durant tot el dia hi haurà diferents parades de llibres en la plaça Major.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA