Ares celebra la novena edició del concurs de gossos de rabera diumenge dia 15

860
PUBLICITAT
-Nota de premsa-
4-CARTELL1
Ares celebra aquest cap de setmana la novena edició del concurs de gossos de rabera. Entorn del concurs hi haurà un gran nombre d’activitats complementàries. El concurs se celebrarà el diumenge dia 15 a partir de les 10h a la Canà d’Ares del Maestrat, al costat de la carretera CV-12 Ares-Morella.

Hi participaran pastors i gossos procedents de València, Castelló, Barcelona, ​​Mallorca, País Basc i Navarra. Entre ells cal destacar la presència de pastors morellans i el pastor d’Ares, Juli Bayot, que competirà amb la seva gossa Espurna, un Border Collie. També concursaran gossos de la raça Gos d’Atura, Pastor Basc i Ca de Bestiar mallorquí.
El concurs finalitzarà a les 14h, un cop s’hagen superat les dues fases.
5-elteugos
Entorn del concurs de gossos d’atura s’han organitzat diverses activitats paral · leles. Dissabte a les 17h els xiquets podran gaudir d’un concurs de dibuix. A les 19h tindrà lloc una nova edició del concurs “Què sap fer el teu gos?. A la nit se celebrarà uan sopar al local multiusos i tindrà lloc la presentació dels pastors.
Diumenge a les 10h començarà el concurs. Entorn del concurs hi haurà activitats per als més menuts i zona de barra. El lliurament de premis tindrà lloc a les 14h. Després se celebrarà un dinar al local multiusos d’Ares.
1-cartelfotografia
L’Hotel d’Ares, aprofitant la celebració de l’esdeveniment, convoca el segon concurs de fotografia sobre gossos pastors. La millor imatge del concurs il · lustrarà el cartell de 2015 i tindrà com a premi un sopar a l’hotel.
1-menupastor
-Menús del Pastor.
D’altra banda els restaurants d’Ares: La Montalbana, Hotel d’Ares, Meson el Coll i Casa Sonia organitzen les segones jornades de la cuina del pastor, on es poden degustar plats tradicionals per un preu de 15 euros.