Ares celebra aquest dissabte la Fira del Llibre

691
Ares celebra aquest dissabte la Fira del Llibre
PUBLICITAT

Aquest dissabte dia 18, Ares del Maestrat es convertirà en el focus de la cultura i la literatura a l’Alt Maestrat amb la celebració de la sisena edició de la seua ja tradicional Fira del Llibre.

D’aquesta forma, a les 11h a l’Ajuntament tindrà lloc la presentació de l’esdeveniment. Seguidament, a les 11.15h, en el recinte firal els més menuts podran gaudir del contacontes El Gran Jordiet. A les 12h a l’Ajuntament se celebrarà una taula redona sobre literatura i dones amb Matilde Martínez, Núria Cadenes i Carme Geronès. Cal assenyalar que durant el matí en el parada d’El Pont se signaran exemplars de Jo Sóc Xina Catalana de Laia Casas.

Ja a la vesprada, a les 16.30h a l’Ajuntament presentació del llibre Secundaris de Núria Cadenes. A continuació, en el mateix lloc, lliurament de premis Castell D’Ares de narrativa i Pere-Enric Barreda de poesia. A les 18h Joan Luis Lluís presentarà el seu llibre Jo sóc aquell que va matar Franco. El tancament de la jornada el posarà a les 19.30h Miquel Gil amb la presentació de Geometries.

Assenyalar que durant tot el dia hi haurà diferents parades de llibres en la plaça Major.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA