Ares, Castellfort i la Mancomunitat Els Ports activen el pla “A la tardor em cuido”

799
Ares, Castellfort i la Mancomunitat Els Ports activen el pla "A la tardor em cuido"
PUBLICITAT

Els ajuntaments d’Ares del Maestrat i Castellfort en col·laboració amb els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports han activat el programa “A la tardor em cuide”, amb l’objectiu de fomentar el benestar emocional entre els veïns d’Ares del Maestrat i Castellfort.

Per a això s’han programat sessions de ioga i un taller d’intel·ligència emocional dirigit a tots els veïns i veïnes de totes dues localitats.

La coordinació de les activitats la duen a terme els Serveis Socials de la Mancomunitat. Ja s’han realitzat sengles sessions de presentació del programa en Ares i Castellfort perquè tot el veïnat el conega.

“El programa està dirigit a totes les edats, amb l’objectiu de cuidar el benestar emocional com a base per al benestar personal. La proposta passa per dotar a cadascun dels assistents d’eines per a fer front a situacions complexes que es produeixen al llarg de la vida i tindre més autonomia. I és que es poden poden presentar en qualsevol moment.” ha apuntat Anna García, treballadora social de la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

En Ares les sessions de ioga es desenvoluparan els dilluns de 18h a 19.30h i el taller d’intel·ligència emocional els dimarts de 17.30h a 20h. A Castellfort l’horari serà els dilluns de 16h a 17.30h per al ioga i el dijous de 17.30h a 20h per al taller d’intel·ligència emocional.