Ares avança en el Pla de Manteniment de Camins

316
Vista d'Ares del Maestrat
Vista d'Ares del Maestrat
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha informat del Pla de Manteniment de Camins que s’executa cada any amb la maquinària que aporta la Diputació de Castelló. L’alcaldessa, Ester Querol, ha assenyalat que per primera vegada s’ha fet una crida als veïns, masovers i propietaris de camins perquè informen dels que presenten majors deficiències. D’aquesta manera els interessats podran comunicar en quins traçats hi ha més danys. Enguany els danys poden ser majors després dels efectes de la nevada.

Una vegada es tinga el llistat de camins en pitjor estat es tractarà d’actuar en els més necessaris. Els interessats es poden posar en contacte amb l’Ajuntament per a informar dels trams a millorar.

Des de l’Ajuntament s’ha aclarit que els treballs de millora se centraran en el desbrossament de cunetes i el repàs de ferms en mal estat.

Cal recordar que en la valoració de danys de les nevades ja es van apreciar danys en nombrosos camins, entre ells el de la Font dels Regatxols, molt afectat pels despreniments.