Ares agraeix a Mn. José Aparici la tasca que ha realitzat al poble per recuperar el patrimoni

646
PUBLICITAT
-Nota de premsa-
L’Ajuntament d’Ares del Maestrat, en nom dels veïns del municipi, manifesta el seu agraïment a Mn. José Aparici, que durant els últims vuit anys ha estat al capdavant de la parròquia de la localitat.
L’alcalde d’Ares, Abelardo Tena, ha assenyalat que Aparici s’ha preocupat per posar en valor el patrimoni de la població i també les seves tradicions.
En aquest sentit ha destacat que gràcies a l’impuls del capellà ha estat possible l’inici de la rehabilitació interior de l’església parroquial d’Ares del Maestrat. L’alcalde ha apuntat que l’impuls del rector i la tasca desinteressada de nombrosos veïns ha fet possible que l’interior del temple parroquial estigui en fase de millora.
Així mateix l’alcalde ha recordat que, durant l’estada del rector a Ares, s’ha recuperat la recepció que el poble realitzava al pelegrinatge de Catí a Sant Pere de Castellfort, un costum perduda des de fa més de 30 anys.
-Benvinguda al nou rector 
Al mateix temps que el consistori ha expressat el seu agraïment a Aparici, el poble dóna la benvinguda a Rodrigo Monfort, nou capellà que es farà càrrec de la parròquia d’Ares.