Ares acull les II Jornades Gastronòmiques a la brasa ‘Abrasa’m’

487
2a edició d'Abrasa'm a Ares
PUBLICITAT

‘Abrasa’m’ va celebrar la seua segona edició el dissabte 8 d’octubre a Ares. Unes Jornades Gastronòmiques on la localitat tracta de reivindicar l’art de fer àpats a la brasa, en aquest cas i de nou, la carn va ser la gran protagonista de la vesprada.

Tot i que de primeres l’esdeveniment s’anava a celebrar a la Plaça Major de la localitat, com en la darrera edició, aquest any es va canviar la ubicació a causa de l’oratge i es va decidir fer al magatzem municipal. Amb tot, això no va abaixar els ànims dels assistents que ja van estar presents des de les 18:00 hores amb el ‘tardeo’ amb música, que va ser la prèvia perfecta mentre s’esperava que es fera la brasa i que la carn es torrés.

Finalment, la degustació va començar a les 20:00 hores. L’oferta de productes carnis per a degustar era molt variada des d’embotits com botifarres, xoriços i llonganisses, també hi havia careta de porc i una selecció de carn variada com filets o secret. A més l’organització de l’esdeveniment, l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat PDGT 2022, va oferir un servei de barra on es repartien begudes a preus populars. L’alcaldessa d’Ares, Ester Querol, va manifestar respecte a les jornades que aquestes “han estat molt bé, la gent a poc a poc s’ha anat animant i jo crec que han disfrutat d’aquesta segona edició”.

En les jornades van col·laborar l’Hotel d’Ares i el Mesón El Coll, van estar a les brases i en el servei de barra així com atenent als assistents en les taules que es van disposar al local habilitat. Un esdeveniment que va deixar tant a turistes com als mateixos veïns satisfets no només per la varietat càrnia gastronòmica sinó, sobretot, pel bon ambient que es va respirar durant la jornada.