Ares acomiada l’estiu cultural amb gran èxit

884
Activitats a l'agost d'Ares
Activitats a l'agost d'Ares
PUBLICITAT

Tot i la peculiar situació que s’està vivint a causa dels efectes derivats del coronavirus, Ares ha gaudit d’un agost cultural amb activitats per a tots els públics i gustos.

Al llarg de tot el mes d’agost, han tingut lloc diversos esdeveniments culturals duts a terme seguint les indicacions de les autoritats i prioritzant les mesures de seguretat convenients.

Entre les activitats destaquen tres passes de cinema d’estiu a la fresca, dues actuacions teatrals, la presentació del llibre “La cuina dels Ports” a càrrec dels seus autors, i les presentacions de l’Arxiu virtual d’Ares i del Mapa Tossal de la Nevera, a càrrec de l’Associació Cultural Les 4 Denes. En aquesta programació també hi ha hagut cabuda per la música amb el concert de Dolces Cançons a la Plaça Major. A més, Ares ha honrat a Sant Bartomeu i Santa Elena amb les corresponents misses.

El municipi també ha acollit una trobada de dibuixants, els Urban Sketchers de Castelló, que han retractat els carrers d’Ares.

L’exposició “Aporta que t’aporta” posava punt final a l’agost cultural organitzat al municipi d’Ares del Maestrat, una programació que ha donat color a un estiu prou pàl·lid amb escassetat d’activitats festives i lúdiques.