Arcadi España: “El suport a Marie Claire està ajudant a reactivar econòmicament la comarca de l’Alt Maestrat”

371
PUBLICITAT

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic ha reiterat el compromís de la Generalitat per crear ocupació en les zones despoblades

Durant una visita a la planta de Marie Claire a Vilafranca, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha mostrat el suport de la Generalitat cap a empreses com Marie Claire. El responsable d’Hisenda assegura que les ajudes a la firma tèxtil estan ajudant a reactivar econòmicament l’Alt Maestrat i que, per tant, es crearà ocupació en les zones despoblades. 

La Generalitat ha concedit un finançament mitjançant el Fons Valencià de Resiliència de 21,5 euros destinats a Marie Claire. “Mitjançant esta línia de finançament hem aconseguit reactivar el negoci, evitar el tancament de la planta i, per tant, també la destrucció dels llocs de treball”, afirma España. 

Els primers recursos econòmics que han arribat a la planta tèxtil han anat destinats al pagament de les nòmines pendents i a les despeses fixes per tornar a impulsar la viabilitat. D’aquesta manera, el conseller celebra que la marca està ja recuperant beneficis. 


També s’ha parlat del procés d’internacionalització que Marie Claire està vivint després de l’acord amb la revista. Així, podran vendre més enllà d’Espanya gràcies als pactes amb grans distribuïdors com, per exemple, Amazon. Fins i tot, han incidit en les noves línies de negoci que s’han obert per les cooperacions amb altres marques com és el cas de Singularu i la nova línia de roba de bany en conjunt. 

Històricament, Marie Claire és una empresa arrelada i fundada a Vilafranca des de 1907 i que actualment compta amb equip professional superior a 300 persones. Ara per ara, segueix sent un dels principals motors d’activitat empresarial a la comarca de l’Alt Maestrat i un punt estratègic de creació d’ocupació.