ARBOCAS i la Diputació pacten una nova línia d’ajudes per millorar la rendibilitat del sector boví

685
Reunió d'Arbocas amb la Diputació de Castelló.
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha publicat una nova línia d’ajudes econòmiques destinades exclusivament al sector boví de la província, amb l’objectiu d’afavorir la modernització del sector, millorar la rendibilitat de cada una de les empreses i evitar les pèrdues econòmiques que puguen fer perillar el futur d’aquesta variant del sector primari.

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s’ha reunit amb l’Associació de Ramaders de Boví de Carn de Castelló (ARBOCAS) per determinar les pautes que s’hauran de seguir per presentar-se a la convocatòria d’ajudes. Els ramaders, en consonància amb el pacte, poden presentar projectes de geolocalització d’animals i millores de fertilitat

Santi Pérez ha assegurat que «el sector primari representa a molta població les vides de la qual estan lligades a l’interior de la província», i afig que amb aquestes ajudes «podem frenar el despoblament». La institució provincial ja ha col·laborat anteriorment amb ARBOCAS en un projecte de millora de la fertilitat a través d’assistència tècnica, per tal d’optimitzar els recursos. Aquesta associació compta amb més de 95 ramaders de boví en extensiu.