Arantxa Tena Molés, de l’IES de Benassal és la millor oradora de la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021

746

– El jurat ha atorgat el premi a l’alumna en el certamen celebrat en la Universitat  Jaume I

El jurat de la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2021 de la Xarxa Vives ha acordat atorgar el premi de millor oradora de la fase local a Arantxa Tena Molés, de l’IES Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal. Així mateix, l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixò ha sigut l’equip guanyador.  

En la competició de la fase local de l’UJI, que s’ha celebrat el 22 de febrer, han participat l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixò, l’IES Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixò, l’IES Benigaslò de la Vall d’Uixò, l’IES Pere Enric Barreda i Edo de Benassal i l’IES Matilde Salvador de Castelló de la Plana, els quals han debatut sobre el tema «És compatible el creixement global de l’economia amb el respecte al medi ambient?».

El jurat, integrat per Embarka Hamoudi, de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de l’UJI; Maria Nebot, d’Escola Valenciana, i Marta Cubedo, d’Acció Cultural del País Valencià, ha felicitat els equips participants pel seu gran treball de recerca i el seu esforç en la  competició.

La fase final de la competició tindrà lloc del 13 al 23 d’abril i reunirà als equips representants d’altres 14 universitats.