Aquestes són les noves restriccions decretades per la Generalitat Valenciana

618
Noves mesures 25 gener
PUBLICITAT

Les mesures entren en vigor avui, i s’allargaran fins el 15 de febrer

Les noves mesures decretades pel Consell de la Generalitat Valenciana entren en vigor avui dilluns dia 25 de gener, i s’allargaran fins al 15 de febrer. Les principals mesures són la pròrroga del confinament perimetral autonòmic; el tancament de les ciutats de més de 50 000 habitants els caps de setmana i festius; i la limitació de les reunions als convivents en l’espai privat, i dues persones en espais públics. El president de la Generalitat ha anunciat aquestes mesures després del augment descontrolat dels casos positius per COVID-19 en tot el territori valencià. 

Les restriccions de mobilitat s’han prorrogat 21 dies, i les ciutats de més de 50.000 habitants també es tancaran durant els caps de setmana, des de les 15 hores del divendres a les 6 del dilluns, i els dies festius. Les poblacions afectades són 16: València, Alacant, Elx, Castelló, Torrevella, Torrent, Oriola, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda, Petrer i Vila-real.

Tanmateix, les excepcions a les mesures decretades seran amb justificació laboral o institucional, les activitats educatives i l’atenció de gent major i menors d’edat.