Aquesta nit comença el XX Capsigrany de Vilafranca amb teatre per a tots

319
PUBLICITAT

El festival de teatre de Vilafranca, el Capsigrany, arriba a la seua vint edició carregat d’obres per a tots els gustos i edats. Així les coses, aquesta nit a les 22h la Sala de Teatre Carles Pons acull la inauguració de la mostra de teatre i la presentació de Vilafranca com a Capital Cultural Valenciana. L’esdeveniment començarà a la Sala Carles Pons amb un reconeixement a totes aquelles persones, entitats, veïns i veïnes que han fet possible amb la seua gran implicació i dedicació per la cultura i la dinamització del municipi que Vilafranca haja sigut triada Capital Cultural per la Generalitat Valenciana. Seguidament, en la plaça de la Casa de la Cultura “Cançons d’Artiga” posarà el fermall inaugural a la XX Mostra de Teatre Capsigrany.

La jornada de demà començarà a les 12h amb una actuació per a públic infantil i familiar. L’Horta Teatre oferirà a la Casa de Cultura “Martina i el bosc de paper”. A la vesprada, el teatre es traslladarà al carrer, a la plaça En Blasc amb la representació per a tots els públics “The Wolves” oferida per Cia La Fam. Seguidament, a la Casa de Cultura a les 19h arribarà el clàssic de la literatura “La Celestina” representat per Bambolina Teatre. L’obra està classificada per a majors de 16 anys. La jornada del dissabte acabarà a les 23h amb l’obra per a tots els públics “Emportats” duta a terme per la Trócola Circ en el poliesportiu.

El Capsigrany 2019 acabarà el diumenge amb dues representacions durant la vesprada. A les 16h grans i menuts podran gaudir amb Xa!Teatre i “The Audition” en la plaça En Blasc. I a les 18h, a la Casa de Cultura, també per a tots els públics, la companyia Improplana Plus representarà “3 Cambrers”.

PROGRAMA: http://www.ajuntamentdevilafranca.es/capsigrany/principal.htm

VA SER NOTÍCIA A DIADIA