Aquest Nadal gaudeix de l’Art Rupestre a Albocàsser

95
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser ha organitzat un complet programa d’activitats amb motiu de la celebració del 25 aniversari de la declaració de l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

Així les coses, el dimarts 26 a les 19h l’ermita dels Sants Joans acollirà una xarrada sobre la representació femenina en els abrics del Parc Cultural Valltorta-Gasulla. Pilar Vidal, directora del Parc, serà l’encarregada d’oferir-la.

Les dones continuaran sent protagonistes el dia 27 durant la visita guiada a l’Abric Centelles. La ruta començarà a les 15h i eixirà del camp de futbol. Es requereix inscripció prèvia telefonant al 964 33 60 10.

L’activitat es traslladarà el dia 29 al Museu de la Valltorta, on hi haurà una xarrada i exposició de Jaume Beltrán sobre el poblat iber del Cormulló dels Moros. L’activitat començarà a les 12h.

El cicle d’activitats finalitzarà el 4 de gener amb una demostració d’eines i habilitats en la prehistòria a càrrec de Francesc Bellmunt (Galipat) a les 16h en l’ermita dels Sants Joans.