Aquest cap de setmana arriba la V Volta Ciclista Vilafranca – Memorial Jofre Grau Biosca

102
Aquest cap de setmana arriba la V Volta Ciclista Vilafranca – Memorial Jofre Grau Biosca

Aquest cap de setmana té lloc la cinquena edició de la Volta Ciclista Vilafranca – Memorial Jofre Grau Biosca de categoria cadet i que passarà per diferents localitats i punts emblemàtics de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat. Amb proves com aquesta es fomenta l’esport juvenil.

El dissabte, la primera etapa començarà en l’avinguda del Llosar de Vilafranca i es realitzarà un circuit semi-urbà amb dues Metes Volants abans de dirigir-se cap a Portell, on hi haurà situada una Meta Volant. Des del port del Gelat començarà el sinuós descens amb continus puja-baixa que donaran pas a un nou ascens cap al final de l’etapa que arribarà a l’alt de Castellfort on estarà situada la meta.

La segona etapa es disputarà el diumenge 23 i donarà començament en la Font d’En Segures de Benassal per a arribar de tornada a Vilafranca amb tres Metes Volants durant el recorregut i un impactant pas per Sant Pere de Castellfort.

Cal assenyalar que l’organització ha habilitat punts verds amb personal voluntari perquè els corredors puguen tirar els embolcalls de forma controlada i no fer-ho en la naturalesa.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA