Aprofita desembre per a visitar el Parc Miner del Maestrat

278
Aprofita desembre per a visitar el Parc Miner del Maestrat
Aprofita desembre per a visitar el Parc Miner del Maestrat

Amb el mes de desembre arriben diferents dies festius i dates assenyalades en el calendari. Per açò, el Parc Miner del Maestrat ha adaptat els seus horaris i dies d’obertura.

Així, durant aquesta setmana, el parc estarà obert des de demà dimarts fins al diumenge. La setmana vinent, els dies d’obertura seran 16, 17 i 18. Acostant-nos al dia de Nadal, el Parc Miner del Maestrat obrirà les seues portes dimecres 20 i dijous 21, així com dissabte 23 i diumenge 24. Finalment, l’última setmana de l’any s’obrirà els dies 26, 29, 30 i 31. Cal recordar que les visites són sempre amb reserva prèvia.

El Parc Miner
Situat a la Torre d’en Besora, el Parc Miner del Maestrat es troba en el paratge natural de la Fontanella. Les mines Victoria i Esperanza van ser durant el segle passat lloc de treball de molts veïns de la comarca, els qui recorrien les galeries subterrànies per a extraure ferro. Durant la seua visita, els assistents coneixeran com treballaven els antics miners i baix quines condicions ho feien, al mateix temps que recorreran aquestes grutes plenes d’història.