Apivillores presenta nova temporada

148
Nova temporada d'Apivillores

Amb l’arribada de l’època de la recol·lecta de mel, Apivillores enceta una nova temporada de turisme apícola. Entre el 19 de març i el 3 de juliol s’oferiran de nou experiències basades en tot el que envolta el món de les abelles.

L’experiència que s’ofereix des d’aquesta empresa de Villores consisteix en convertir-se en apicultor per un dia i gaudir amb els cinc sentits de la natura en un context abeller. Així, es mostra pas per pas tot el procés: estar envoltats d’abelles, conèixer l’olor de la mel recentment collida, el pròpoli o la cera verge, saber com naixen les abelles, com produeixen la mel i com es reprodueixen i comuniquen+.

L’activitat està basada en un recorregut interpretatiu de la natura i les plantes mel·líferes de l’entorn de Villores. Amb els equips de protecció es visita l’apiari. Alhora es dona a conèixer la història de la localitat.

L’activitat té una durada de 3h i es fa un recorregut a peu de 2,5km. Les tarifes són de 20€ per als adults i de 12€ per als menors de 12 anys. Per gaudir de l’experiència es formen grups de més de cinc persones i cal reservar amb antelació per conèixer tota la informació i les recomanacions.

Per conèixer tota la informació cal visitar el lloc web www.viuelsports.com/es/apivillores.