Apivillores presenta nova temporada

594
Nova temporada d'Apivillores
PUBLICITAT

Amb l’arribada de l’època de la recol·lecta de mel, Apivillores enceta una nova temporada de turisme apícola. Entre el 19 de març i el 3 de juliol s’oferiran de nou experiències basades en tot el que envolta el món de les abelles.

L’experiència que s’ofereix des d’aquesta empresa de Villores consisteix en convertir-se en apicultor per un dia i gaudir amb els cinc sentits de la natura en un context abeller. Així, es mostra pas per pas tot el procés: estar envoltats d’abelles, conèixer l’olor de la mel recentment collida, el pròpoli o la cera verge, saber com naixen les abelles, com produeixen la mel i com es reprodueixen i comuniquen+.

L’activitat està basada en un recorregut interpretatiu de la natura i les plantes mel·líferes de l’entorn de Villores. Amb els equips de protecció es visita l’apiari. Alhora es dona a conèixer la història de la localitat.

L’activitat té una durada de 3h i es fa un recorregut a peu de 2,5km. Les tarifes són de 20€ per als adults i de 12€ per als menors de 12 anys. Per gaudir de l’experiència es formen grups de més de cinc persones i cal reservar amb antelació per conèixer tota la informació i les recomanacions.

Per conèixer tota la informació cal visitar el lloc web www.viuelsports.com/es/apivillores.