Apivillores llança la segona edició del projecte educatiu “Apiamigues”

373
PUBLICITAT

Nota de premsa d’Apivillores

Des d’Apivillores s’enceta de nou “Apiamigues”, una iniciativa enfocada als centres escolars que va tindre la seua primera edició el curs passat. Es tracta d’un projecte educatiu dissenyat per al treball amb xiquets i xiquetes de primària i que pretén arrimar a l’escola el món de les abelles i l’apicultura com a exemple de model de desenvolupament rural sostenible i fomentar, junt amb la comunitat educativa, tots els valors que es desprenen de l’educació mediambiental i el consum de productes ecològics i locals.

Aquesta iniciativa està subvencionada per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, amb les ajudes per a projectes educatius i de formació i divulgació per a estratègies de dinamització agroecològiques en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. Així, en esta primera edició de 2020, al llarg dels mesos de setembre, octubre i novembre es portarà a terme als centres escolars de Benassal, Albocàsser, Tírig, la Salsadella, Xert, Sant Mateu, Traiguera, Sant Jordi, la Jana, Canet, Cervera del Maestre, Càlig, Vall d’Alba, Rossildos, la Serra d’Engarcerà, Els Ivarssos, Torreblanca, les Coves de Vinromà, Benicarló, Vinaròs, així com a Vilafranca.

L’empresa responsable de portar a terme les activitats és Productes Naturals Els Ports, S.L., una empresa jove creada a la Mata i responsable del projecte Apivillores, pioner a la Comunitat Valenciana per haver sigut el primer projecte de turisme apícola de tot el territori valencià.