Apivillores arriba fins a escoles de les tres províncies valencianes

103
Apiamigues 2023
PUBLICITAT
  • El projecte “Apiamigues”, dissenyat per l’equip d’Apivillores, arribarà enguany fins a vint-i-un centres escolars de Castelló, València i Alacant

Villores és un dels pobles més xicotets de la comunitat autònoma. No obstant això, en aquest existeix un original projecte de turisme apícola que permet als visitants endinsar-se en el món de l’apicultura i les abelles a través de l’experiència Apivillores. Entre els mesos de març i juliol, es porten a terme visites als ruscs i rutes per l’entorn de la localitat, una vivència que cada vegada agafa més força i adeptes.

A partir d’aquesta proposta, des de l’equip d’Apivillores es va crear “Apiamigues”, una proposta educativa que es trasllada a les escoles entre els mesos de setembre i novembre i que enguany arriba a la seua quarta edició. En aquests anys, Apiamigues ha arribat a uns quants milers de xiquets i xiquetes de més de cinquanta centres escolars, portant a les aules una proposta diferent i motivadora, que té com a fil conductor les abelles i el seu món.

Així, l’objectiu del projecte és fomentar, junt amb la comunitat educativa, tots els valors que es desprenen de l’educació mediambiental i el consum de productes ecològics i locals. Enguany, el projecte arribarà a vint-i-un centres escolars de les províncies de Castelló, València i Alacant, treballant tots aquests valors i portant un trosset del poble de Villores a més de dos mil alumnes.